VALORILE NOASTRE

Cretem in Cuvantul lui Dumnezeu, sau Sfanta Scriptura caci ea este Cartea unde il putem descoperi pe Cel Atotputernic. Ea este calauza noastra in viata.


MISIUNEA NOASTRA

Misiunea pe care o avem, ca si Biserica, este de al glorifica pe Dumnezeu prin viata noastra si de a duce mesajul evangheliei pana la marginile pamantului.


ISTORICUL BISERICII

In anul 1966 s-a infiintat prima biserica in casa familiei Moza Florin. In anul 1987 s-a amenajat primul locas de biserica in casa fam. Stanciu.


200
Membrii Bisericii

5
COMITETUL BISERICII

4
UlTIMUL BOTEZ

64
TINERII BISERICII

DONATII

BISERICA IMPLICATA IN NEVOILE O SOCIETATII


Biserica noastra este implicata in ajutorarea celor nevoiasi de langa noi. Incurajam darnicia online pentru ca este simpla, usoara si reduce timpul de asteptare la secretariatul bisericii. Dumnezeu este gata sa rasplateasca si sa binecuvanteze mana care stie ca la randul ei sa binecuvanteze.




DONATII MONETARE

In timpul slujbelor din weekend, dar si in cele din timpul saptamanii, biserica are un moment special de inchinare cu zeciuieli sau cu daruri banesti. Aceasta este o ocazie de inchinare prin daruri in timpul slujbei.

AJUTA ACUM


DONATII ONLINE

O metoda eficienta de a face donatii este cea online, astfel, veti economisi din timpul dumneavoastra. Prin cateva clik-uri puteti sa daruiti cat Dumnezeu va pune pe inima. Pentru noi orice banut conteaza.

AJUTA ACUM



ASTEPTAM CU NERABDARE SA NE CUNOASTEM


Suntem o biserica ospitaliera care doreste sa cunoasca oameni noi, cu care sa lege prietenii si sa se inchine impreuna lui Dumnezeu. Dorim sa cunoastem oameni pe care sa-i indrumam in a intelege Sfanta Scriptura, iar mai apoi sa ne bucuram de maturizarea lor spirituala. Va asteptam cu drag in familia bisericii noastre.




DEPARTAMENT MEDIA

Departamentul media este lucrarea bisericii noastre în care tinerii implicaţi fac posibilă transmiterea mesajului lui Dumnezeu nu doar în Biserică, dar şi în afara ei, live sau arhivă. Cu atât mai mult în aceste vremuri grele spiritual, Media are rolul său important. Rugaţi-vă pentru noi. Implicaţi-vă în departametul Media!